Cecilie Skog

Eventyrdronninga

Du kjenner henne på krøllene. Latteren. Og det sjarmerende humøret. Den eneste kvinnen i verden som har nådd de tre ytterpunktene på kloden vår; Nordpolen, Sydpolen og Mount Everest.


Cecilie Skog er én av bare femten personer i verden– og eneste kvinne – som har fullført The Explorers Grand Slam, som består av å ha gått til begge til polene og klatret the seven summits (det høyeste fjell på hvert kontinent).


Digger å være på tur
Hun er født og oppvokst i Ålesund, er utdannet sykepleier, og rett og slett elsker å være på tur. Som hun sier det selv: – Turene mine trenger ikke være lange og krevende, de er uansett et sted å samle tankene, finne roen. Når jeg padler kajakk eller kano, går på topptur i Sunnmørsfjellene, spaserer langs Jærstrendene, eller når jeg klatrer eller buldrer sammen med vennene mine, da trives jeg.


Jeg digger rett og slett å være på tur, det er det aller kjekkeste jeg vet.

TV-profil

Cecilie har de siste årene markert seg som programleder på TV2 for både Drømmeturen og Tjukken og Lillemor sammen med Truls Svendsen, i tillegg til å være deltaker i underholdningsprogrammet Skal vi danse.

Hun har gitt ut en rekke bøker om sine ekspedisjoner og er en ettertraktet foredragsholder.

1.jpg


Kast loss

Snart er hun også klar med en ny tv-serie på NRK som viser Cecilie og familien på nye eventyr.

I prosjektet "Familiefryd" har hun også tatt steget ut på storhavet. Hun har levd ut seildrømmen i seilbåten Fryd, og utforsket både Middelhav og Atlanterhav sammen med mannen Alexander Gamme og datteren Vilja.

Les mer om turen her!Er det noe Cecilie kan så er det å ha respekt for vær og natur, og det å ta sikkerheten på alvor! Så med på turene, om det er i kajakk eller i stor seilbåt - er alltid flytevestene fra Regatta med :)

Regatta og Cecile Skog innledet i 2015 et samarbeid, og Cecilie er en av Regattas ambassadører.

- For Regatta er det viktig å identifisere oss med personer som står frem som ekte, tøffe og som har de samme verdiene som oss. Og når Cecilie også er fra Ålesund så falt dette naturlig sammen for alle.


Kilder: cecilieskog.com, wikipedia, ut.no

Meld deg på nyhetsbrev
Meld deg på vårt
Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta siste nytt og kampanjer.
Meld meg på
Er du forhandler?
Meld deg på nyhetsbrevet her.