Årets viktigste sommerturne

I sommer skal vi seile langs norskekysten med «Regattabåten» for å hjelpe båtfolket med kunnskap og gode tips om riktig bruk av flyt- og redningsutstyr. Reisen er planlagt å starte i Mandal, og vi vil i løpet av sommeren besøke flere havnebyer på ferden mot Hvaler. 

Mannskapet vårt skal både i havner og til havs formidle kunnskap om hvordan man lett kan sjekke flyt- og redningsutstyr, og dermed også gi den tryggheten som trengs for å ferdes  og ved sjøen. Vi hjelper også å sjekke at du har riktig utstyr tilpasset alder, vekt og aktivitet.  

Turneen fremmer kampanjen «Mann over bord», Regattas egen kampanje for riktig bruk av flyt- og redningsutstyr. 

Bli med oss i sommer
Følg oss på regatta.no og våre sosiale medier for nøyaktige datoer hvor båten vil ferdes i sommer.

Vi lover masse nyttige tips, spennende happenings og konkurranser!

«Mann over bord»


Med kampanjen «Mann over bord» setter vi 
fokus på viktigheten av vedlikehold og sjekk av flyt- og redningsvester. Som regel går det bra når noen havner i vannet. Når båtulykker likevel inntreffer, kan riktig utstyr være forskjellen på en alvorlig situasjon og en harmløs dukkert. 

Flyt- og redningsvester er designet for å berge liv, men akkurat som med sikkerhetsbelter er tilpasning og kontrollering helt avgjørende for at utstyret ikke skal virke mot sin hensikt. 

Tallene viser dessverre at altfor mange ferdes på sjøen under falsk trygghet, da vestene ikke er sjekket godt nok. «Regattabåten» vil i sommer spre kunnskap til det glade båtfolk om hvordan man kan nyte feriedagene i båt med god samvittighet.  

Tett på
Vi skal møte folket der de er, og informere om hvordan man lett kan sjekke vesten sin, og dermed også gi den tryggheten de og familien trenger for å ferdes på sjøen. Siden det ble vestpåbud i 2015 for båter under 8m, er det heldigvis stadig flere som er bevisste på å bruke flyt- og redningsvester selv i større båtersier Sondre AakreBrand Manager Regatta.  

Regattabåten_Brand Manager Sondre Aakre_1.jpg


Sondre Aakre

Brand Manager Regatta

Meld deg på nyhetsbrev
Meld deg på vårt
Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta siste nytt og kampanjer.
Meld meg på
Er du forhandler?
Meld deg på nyhetsbrevet her.