NYHET! FISHERMAN ANORAKK

Her er den! Fisherman Anorakk - et perfekt tilskudd i Fishermann serien. En praktisk anorakk som kan brukes sammen med Fisherman flytebukse slik at du holder deg tørr og sikker på sjøen. 

UTVIDET SYNSFELT
For å gjøre arbeidsdagen din sikrere og mer oversiktlig har vi designet hetten med et praktisk vindu. Større synsfelt gir deg bedre oversikt og gjør det samtidig lettere å kommunisere med kolleger. Detaljer som ventilasjon under ermet og justeringsmuligheter i nedkant av jakken gjør den komfortabel og praktisk i bruk. 

Fisherman Anorakk har bl.a: 

  • Sydde, sveisede og tapede sømmer
  • Refleksdetaljer
  • Glidelås under klaff med trykknapper
  • Justerbar hette
  • Gjennomsiktig PVC vindu på hetten for utvidet synsfelt
  • Neopren mansjett
  • Justerbar nedkant med metall trykknapper
  • Glidelåslomme under frontklaff
  • Ventilasjonshull under erme


Regatta_600x1000px_fisherman anorakk.jpg


fisherman serien


I årevis har oljehyra vært fiskerens arbeidstøy og beskyttelse mot elementene. Teiner trekkes og garn settes i stort tempo og under alle værforhold. Arbeidet skal helst gå raskt og sikkerhet ofres for komfort og bevegelighet. Fisherman serien er et godt alternativ til det tradisjonelle arbeidstøyet uten flytegenskaper.

MINDRE ULYKKER PÅ SJØEN
Fisherman flytebukse er en viktig milepæl i ulykkesforebyggende arbeid på sjøen. Buksen gir fiskerne trygghet gjennom det innebygde flyteelementet og en tørr og komfortabel arbeidsdag i regntøy med oljehyre egenskaper. Er uhellet ute og du faller over bord holder Fisherman buksen deg flytende, og gjør raskt en uoversiktlig situasjon lettere å håndtere.

Serien består nå av selebukse med flyteelement, jakke og anorakk. 

Designet med dere


Regatta Fisherman buksen og jakken er utviklet i samarbeid med SINTEF, Norges Fiskarlag og forsikringsselskap, samt fiskerne selv for å ivareta kravene til funksjonalitet og komfort. Designet til arbeidsdrakten er inspirert av tilbakemeldingene fra over 300 yrkesfiskere, samt representanter fra Norges Fiskarlag. Fisherman Anorakk er laget som et supplement til flytebuksen og jakken for å møte en bransje i utvikling.

KOMFORTABEL BEKLEDNING
I tillegg til at Regatta Fisherman holder deg trygg, er den også god å jobbe i. Fiskerne har gått fra en bekledning som føltes varm, tett, ukomfortabel og ofte uten flytevest. Fisherman serien er lett og komfortabel, med innebygde flyteegenskaper i buksen og praktiske og funksjonelle detaljer på jakken og anorakken.

merket_for_god_design_small_no_1.png
Safety award logo GB.JPGRegatta Fisherman ble tildelt Norsk Designsråds "Merket For God Design", samt "Safety Award" fra Fishing News - Europas største fiskeri-avis

Meld deg på nyhetsbrev
Meld deg på vårt
Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta siste nytt og kampanjer.
Meld meg på
Er du forhandler?
Meld deg på nyhetsbrevet her.