REGATTA FISHERMAN

En trygg arbeidshverdag.

Drakten har flyteelementer i buksen som sørger for at du flyter vertikalt, og har hodet godt over vannet.

Flyteegenskaper


Drakten har flyteelementer i buksen som sørger for at du flyter vertikalt, og har hodet godt over vannet.
Drakten sørger for at du holder på varmen både på land og i vann.

Holder deg varm


Drakten sørger for at du holder på varmen både på land og i vann.
Yttermaterialet i PVC-belagt polyester  er mykt og lett å bevege seg i.

Bevegelighet


Yttermaterialet i PVC-belagt polyester er mykt og lett å bevege seg i.

#safetymadecomfortable

Regatta Fisherman er en todelt arbeidsdrakt med egenskapene til det klassiske oljehyret, samt ISO-godkjenning på innebygde flyteelement i buksen. Arbeidsdrakten er utviklet i samarbeid med SINTEF, Norges Fiskarlag og forsikringsselskap, samt fiskerne selv for å ivareta kravene til funksjonalitet og komfort. Fisherman ble også tildelt Merket for God Design av Norsk Designråd!

fg bg
Regatta Fisherman location

Foto: Tony Hall

Fisherman redder liv

Når uhellet først er ute og du faller i havet, kan situasjonen føles skremmende og uoversiktlig. Om du har på deg en arbeidsdress med fôr som tar til seg vann, blir du fort tung og det kan bli vanskelig å bevege seg. Om du derimot bruker Fisherman, vil flyteegenskapene i dressen sørge for at du flyter vertikalt, og har hodet godt over vannet. Situasjonen som begynte som skremmende og uoversiktlig, blir raskt en situasjon hvor du har mer kontroll. 

Stian Furøy er en av mange som har opplevd å falle i havet.Til tross for en skremmende og uoversiktlig situasjon, kjente han seg trygg fordi flyteegenskapene i dressen holdt hodet godt over vannet og kroppen flytende vertikalt. Flere fiskere mener at arbeidsdressen burde bli standardutstyr for arbeidere på både sjark og havfiskeflåten, på grunn av den store sikkerheten.Egenskapene

Arbeidsdrakten er utviklet i samarbeid med SINTEF, Norges Fiskarlag og forsikringsselskap, samt fiskerne selv for å ivareta kravene til funksjonalitet og komfort.

I tillegg til at Regatta Fisherman holder deg trygg, er den også god å jobbe i. Designet til arbeidsdrakten er inspirert av tilbakemeldingene fra over 300 yrkesfiskere, samt representanter fra Norges Fiskarlag. Fiskerne har gått fra en bekledning som føltes varm, tett, ukomfortabel og ofte uten flytevest, til en lett og komfortabel bekledning, med innebygde flyteegenskaper i buksen.

Regatta Fisherman ble tildelt Norsk Designsråds "Merket For God Design", samt "Safety Award" fra Fishing News - Europas største fiskeri-avis.

merket_for_god_design_small_no_1.png

Safety award logo GB.JPG

SE ALLE FLYTEDRAKTER I PRODUKTOVERSIKTEN