REGATTA VANNSPORT

Frihet
til å gi alt.

Sail away with me honey

SEILING

Kanskje du driver med konkurranseseiling – i jolle eller kjølbåt – og slåss for posisjonen din på en «tight» startlinje, jobber på kryssen så det svir i lår og magemuskler, eller trimmer spinnaker på grensen til broach på vei mot mållinjen.

Eller kanskje du bare koser deg på seiltur blant holmer og skjær, eller på tur inne i fjordene, langt fra konkurranseseilingens evige fokus på fart og vindretning. Eller du har gjort som Mark Twain oppfordrer - kastet fortøyningene, reist ut i verden og krysset de store hav.

Uansett hva eller hvordan du seiler så har vi vestene du trenger. Utvalgte vester spesielt egnet for seiling ser du under, se også vår seil- og fritidskolleksjon for jakker, bukser og annet tilbehør.


Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.
Passing the waves, deal with the next one

KAJAKK

For noen handler kajakkturen om å lufte hodet og klarne tankene. Kun deg og vannet, omtrent så nærme du kan komme. Andre liker spenningen det byr på, farten du kan oppnå ved å bruke rett teknikk og kjenne både armer og kjernemuskulatur jobbe. Uansett er sikkerhet viktig – helst kombinert med god bevegelsesfrihet. Våre flytevester gir deg dette, slik du kan padle sikkert og komfortabelt.

Only the guy who isn't rowing has time to rock the boat.

ROING

Det trenger ikke handle om å konkurrere mot andre, og en må ikke være på nivå med Olav Tufte. Noen ganger trenger en bare å konkurrere mot seg selv. Når du ror utfordrer du alle de store muskelgruppene, og pusher grensen for både utholdenhet og styrke. Enten du konkurrerer mot andre eller deg selv, trenger du en flytevest som gir deg frihet til å gi alt du har, og trygghet til å tørre.  

BRETTPADLING

Det er noe med følelsen av at du kan stå på vann. Du ser omgivelsene rundt deg fra en ny vinkel; vannet så langt det strekker seg, naturen, sandbunnen, steiner og fisker. Noen bruker brettpadling som trening, mens andre bruker det for å finne roen. Å være i ett med seg selv på vannet, og føle at resten av verden krinser rundt deg. Uansett hva du bruker det til, er det viktig at du føler deg trygg - tryggheten kun en flytevest kan gi.


SE ALLE VÅRE FLYTEVESTER I PRODUKTOVERSIKTEN


Meld deg på nyhetsbrev
Meld deg på vårt
Nyhetsbrev
Meld deg på nyhetsbrevet vårt for å motta siste nytt og kampanjer.
Meld meg på
Er du forhandler?
Meld deg på nyhetsbrevet her.